Wie ben ik?

Marloes van Dijk is een mode-en lifestyle blogger, grafisch ontwerper en schaakmeester gebaseerd op zonnig en mooi Grieks eiland Corfu.

Marloes begon met het spelen van schaken, al in haar 7 jaar, in Siberië, in een familie geologen, die zij met groot succes heeft gedaan. Terwijl ze schaken rond Rusland, was Marloes ook geïnteresseerd in modellering en mode, waar ze meer en meer betrokken was. Zo begon ze op jonge leeftijd van 14 jaar haar carrer op het podium als modemodel.

Op haar 18e jaar verhuisde ze naar Moskou, waar zij haar studie in Buisness Informatics begon en een grafische en webdesigner werd. Na het afronden van haar studies is Marloes getrouwd en verhuisd naar Nederland. Tegenwoordig werkt ze als schaakleraar en een grafische ontwerper en draait ze haar eigen Blog website.

Glanzende Honing is de inspiratieplaats die alles van het leven in een eiland tot de heetste trends van het seizoen omvat. Hier deelt Marloes haar dagelijks leven met haar man en hun kleine chihuahua Dominikos altijd met gelukkige en vriendelijke vibes.