Tijdloze pet áltijd trendy

Misschien onder invloed van dj’s, misschien heeft het een andere reden, maar de pet of cap blijft een modeaccessoire om rekening mee te houden. Eigenlijk is het petje nooit weggeweest. Dat maakt hem hartstikke tijdloos. Petjes kunnen elk seizoen én bij bijna elke kledingstijl!

De pet die bij je past

Wie van petten houdt, heeft bij elke outfit een bijpassende. Petten staan goed bij heel veel kledingstijlen. Je hebt ze dan ook in allerlei kleuren en vormen. Kijk wel of de kleur je goed staat, sommige petten maken je misschien wat bleek. Het voordeel van een cap is dat hij eigenlijk iedereen past. Dat komt omdat een petje meestal voorzien is van een verstelbare band aan de achterzijde.

Alle seizoenen een pet op

In de lente en zomer is de pet een accessoire die je helpt de zon uit je gezicht te houden. Maar ook in de winter en herfst zie je het petje veelvuldig in het straatbeeld verschijnen. Voor sommige mensen hoort het dragen van een petje nu eenmaal bij hun imago. Mét of zonder duidelijke functie.

Blij met elke pet

Ook bedrijven die relatiegeschenken weggeven, hebben door dat een pet eigenlijk áltijd kan. Liefhebbers van petten hebben er meer dan één en worden daarom blij van elke pet. Vooral als een bedrijf een buitenevenement organiseert, is een pet weggeven een aanrader. Je kunt caps en petten laten printen. Zo maak je er ook nog eens een uniek exemplaar van.

Hoe zit het nu met die sticker?

Als je een pet koopt, is hij voorzien van een bepaalde sticker. Het is je wellicht opgevallen, sommige mensen laten die sticker op de pet zitten. Hoe dit is ontstaan, dat is een raadsel. Waarschijnlijk is de trendsetter eenvoudigweg de sticker vergeten te verwijderen. En zoals het met elke trend gaat: als er een schaap over de dam is, volgen er meer. Voor iedereen het in de gaten had, liet men massaal de sticker – als kwaliteitszegel – op de pet zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *