4 geheimen voor mooie dunne krullen

Ben je op zoek naar prachtige dunne krullen? Dan geven wij je graag handige tips om deze gemakkelijk te creëren. Iedereen kan dit namelijk gemakkelijk zelf. Lees je mee?

1. Koop een goede krultang

Er zijn zelfs speciale krultangen waarmee je een prachtige dunne krul kunt creëren. De beste dunne krultang zal voor een prachtige bos krullen zorgen. Een dunne krultang is herkenbaar aan de kleinere diameter. Een dunne krultang is geschikt voor iedereen. Of je nu kort haar hebt of prachtige lange lokken, met een dunne krultang kun je prachtige krullen maken. Een dikke krultang is bijvoorbeeld niet geschikt voor mensen met korte haren, het krullen gaat dan erg moeilijk. Een dunne krultang biedt uitkomst. Zelfs de kortste haren kun je gemakkelijk krullen met een dunne krultang.

2. Geen clip

Het is aan te raden om te kiezen voor een dunne krultang zonder clip. Een dunne krultang met clip kan ervoor zorgen dat je knikken in het haar krijgt. Dit zal je haar een onnatuurlijke krul geven en dat is erg jammer. Een krultang zonder clip zal je haar een prachtige natuurlijke krul geven.

3. Keramische coating

Een krultang met een keramische coating zorgt ervoor dat je haar tijdens het haar goed beschermt wordt. Op het moment dat je kiest voor een dunne krultang, is het de bedoeling dat je kleinere plukken in een keer krult. Hierdoor zal je haar ook sneller warm worden. Om beschadigingen te voorkomen is het daarom erg verstandig om een dunne krultang te kiezen voor een keramische coating. Zo kun je zorgeloos bezig met het krullen van je haar en beschik je binnen no time over een prachtige bos krullen.

4. Temperatuur zelf regelen en ionische technologie

Er zijn ook dunne krultangen waarvan je de temperatuur zelf handmatig kunt instellen. Dit is erg handig omdat niet alle haarsoorten dezelfde temperatuur aankunnen. Beschik je over stug en dik haar? Dan is het aan te raden om je haar te krullen op een hogere temperatuur. Heb je dunne lokken of is je haar erg beschadigd en zwak? Dan raden wij het af om op hoge temperatuur je haar te krullen. Hiervoor is het dan verstandiger om een lagere temperatuur te nemen. Daarnaast zorgt ionische technologie ervoor dat je geen last krijgt van statisch of pluizig haar. Dit komt erg vaak voor als je net je haar hebt gekruld. Je haar zal je erg dankbaar zijn als je kiest voor een krultang met deze opties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *